Friday 21 February 2014

Виж как Райна друса кълки в Студентски град /СНИМКИ/


Райна направи див купон насред „Мегаденс“ и показа, че още умее да забавлява феновете

Невероятната Райна лъсна във Facebook с уникални снимки от купона в „Мегаденс“. На тях фолк дивата ясно показва как трябва да се вихриш в компания. Тя пее своите хитове, а около нея има тълпа от почитатели, главно мъже, видя Kliuki.bg.

Всъщност всички младежи много се радват на Райна и това е логично. Тя показва доста хубаво телце насред Студентски град. Невероятният чар на певицата не е някаква тайна. Тя определено знае как се привлича мъжкото внимание. Затова в случая може само да се полюбуваме на прелестите й.


Въпреки че на външността на Райна не се обърна особено внимание по време на „Биг Брадър Ол Старс“, не можем да кажем, че поп-фолк певицата отстъпва по нещо на Златка Райкова или пък Златка Димитрова, които непрекъснато бяха „набивани“ в очите на зрителите като красавиците на Къщата.

В Студентски град Райна определено показа на всички как една 32-годишна дама може да се вихри по дискотеките. Това е доста добър пример за всички онези, които се определят за „престарели“ за купона, което е нелепо. Просто е видно, че който си го може – си го може.





Източник